19.03.2024 | Svátek má Josef | Zítra Světlana

Seznam knih

Božský cizinec

Seznam knih | čtenářský deník – autoři, knihy, literární díla, …

25.11.2014 Publikoval(a)  
Kategorie Jota

bozsky_cizinecBožský cizinec stojí, nebo spíš leží, na druhém místě nejlépe prodávaných sérií v The New York Times.

Sára Dillonová, schopná finanční ředitelka Božského bastarda, se konečně odhodlá ukázat záda tomu nevěrnému zmetkovi, se kterým pár posledních let sdílela postel, a prchne si léčit zlomené srdce do New Yorku. Znechucená několikaletým stereotypem hledá povyražení bez přílišných závazků.

Když v tanečním klubu potká Božského cizince, nepočítá s tím, že by z toho mohlo být něco víc než vzrušující zábava na jednu noc. Ale způsob – a rychlost – kterými vztah s ním překračuje všechny její zákazy a zábrany, ho brzy promění z nezávazného flirtu v něco jedinečného. Celé město ví o tom, že Max Stella je na ženské a střídá je jako ponožky. Navzdory tomu, že vypadá jako klasický nafoukaný byznysmen, začne po setkání se Sárou – a po několika divokých a vzrušujících aférkách odehrávajících se v knihovně, skladišti i sexy klubu – přemýšlet nad tím, jestli by jeho vášně mohly někdy přerůst hranice sexuálního dobrodružství.

Sáru ani tak neděsí představa, že by je někdo načapal při erotických hrátkách na veřejnosti. Spíše se obává, aby si Maxe nepustila příliš k tělu – ale to neberte úplně doslova.

Christina Laurenová je pseudonymem dvou autorek – Christiny Hobbsové a Lauren Billingsové. Obě ženy spojuje láska k erotickým románům, nad kterými vždy téměř omdlévaly. Není tedy divu, že brzy začaly samy psát a společně přepracovaly velice úspěšnou fankfikci Christiny Hobbsové The Office v bestseller Božský bastard.

Koupit zde: http://www.jota.cz/beletrie/1260-bozsky-cizinec/

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *