19.03.2024 | Svátek má Josef | Zítra Světlana

Seznam knih

JAKE JE FAKE

Seznam knih | čtenářský deník – autoři, knihy, literární díla, …

17.06.2017 Publikoval(a)  
Kategorie J, Jota

Jake neumí pořádně hrát ani na jediný nástroj, dokonce ani na kazoo (a to zvládne každý trouba). A výtvarné umění? Jeho výtvory by nevystavili ani na školní nástěnce, natož někde v galerii. Což je doopravdy problém, protože si právě prošvindloval cestičku do Akademie múzických a výtvarných umění pro schopné a talentované děti (a Jakeovi je jasné, že on není ani jedno z toho). Jenže rodiče od něj čekají stejný úspěch jako od jeho sestry, která už chodí do posledního ročníku a je nádherná a okouzlující a úžasná zpěvačka a jde jí zkrátka všechno, na co sáhne. Jake, který vyniká spíš smyslem pro humor než uměleckým nadáním, bude muset rychle něco vymyslet, než to na něj praskne a ze školy ho vyrazí.

Ukázka z knihy zde

Ohromně zábavná kniha plná humoru a kouzelných ilustrací.
„Smál jsem se, až mi šušně létaly z nosu.“
Dave Barry, autor knihy Město šílenců

Vychází také jako e-kniha.

O autorech:
Craig Robinson je americký komik, hudebník a herec, který ve svém debutu Jake je fake přenáší svůj smysl pro humor do psané podoby. Je známý hlavně účinkováním v americké verzi seriálu Kancl a hollywoodských komediálních blockbusterech Apokalypsa v Hollywoodu nebo To byl zítra flám. V knize Jake je fake oživuje nejzábavnější okamžiky z doby, kdy navštěvoval chicagskou školu pro nadané děti.
Adam Mansbach je romanopisec, scenárista, kritik a humorista. Jeho knihy Go the F*ck to Sleep a You Have to F*cking Eat se umístily na špici žebříčku bestsellerů The New York Times.

Knihu zakoupíte na www.jota.cz od 14. června 2017.

 

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *