19.03.2024 | Svátek má Josef | Zítra Světlana

Seznam knih

Pikantní život Charlotte Lavigneové: Bublinky v šampaňském a smetanové karamelky

Seznam knih | čtenářský deník – autoři, knihy, literární díla, …

05.03.2014 Publikoval(a)  
Kategorie Jota

image005Charlotte Lavigneová je zpět! Je jí třicet čtyři, stále pracuje jako produkční pořadu Absolutní Roxanne a ke svému obrovskému štěstí je zasnoubená s krásným Maximilienem, jehož hodlá následovat do Paříže. Charlotte má plné ruce práce s plánováním svatby a šílí z organizace této velké události, protože ji chce mít pochopitelně perfektní. Ale nic se neodehraje tak, jak si představovala. A po svatbě žili šťastně a měli mnoho dětí? Právě že vůbec ne! Nový Charlottin život není pohádka a naše hrdinka se bude muset hodně ovládat, aby manželství vydrželo. Podaří se jí to?

Druhý díl je plný nečekaných zvratů a obsahuje stejné ingredience jako díl první: přátelství, lásku, jídlo i mrzutosti. Protože i když je Charlotte vdaná a žije v Paříži, je to pořád ta stejná šarmantní mladá žena – je sice málokdy dokonalá, ale vždycky zábavná!

Nathalie Royová je novinářka, režisérka a scenáristka. Již dlouhá léta pracuje pro různá média. Je také nadšenou čtenářkou ženské literatury, občasnou gastronomkou a Bridget Jonesová a Julia Childová jsou pevnou součástí jejího světa. To vše také stálo u zrodu její původně trilogie Pikantní život Charlotte Lavigneové, jejíž první díl vyšel v roce 2011. V říjnu 2013 vyšel již čtvrtý díl.
Koupit zde: http://www.jota.cz/pro-zeny-s-nadhledem/1269-pikantni-zivot-charlotte-lavigneove-bublinky-v-sampanskem-a-smetanove-karamelky/

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *