27.04.2024 | Svátek má Jaroslav | Zítra Vlastislav

2011 Březen

Hunger Games, Aréna smrti

30.03.2011 publikoval(a)  
Kategorie Collins Suzanne, Fragment

Vítězství znamená slávu a bohatství. Prohra znamená jistou smrt. Hunger games začínají… V troskách bývalé Severní Ameriky se rozkládá země Panem s nablýskaným hlavním městem Kapitolem a dvanácti okolními kraji. Kapitol jim vládne krutou a tvrdou rukou. Poslušnost si udržuje kláním Hunger games – zvrácenou televizní reality show, ve které každoročně jedna dívka a jeden chlapec z každého kraje nedobrovolně bojují o život. Šestnáctiletá Katniss chce zachránit svou sestru, která byla vylosována, a nabídne svou účast dobrovolně. Do hry o přežití se přidávají i lidskost a láska… Dokáže přežít v divočině, když se všichni snaží o to, aby nespatřila další úsvit? (Fragment 2010)

Nebezpečí číhá na každém rohu…

30.03.2011 publikoval(a)  
Kategorie Fragment, Zprávy

Zveřejněna obálka 5. dílu celosvětově úspěšné série Podzemí! Nebezpečí číhá na každém rohu… Určeno jen pro čtenáře, kteří se nebojí tmy…

nakladatelství Chicken House Publishing zveřejnilo obálku fanoušky netrpělivě očekávaného 5. dílu celosvětově úspěšné série Podzemí. Pokračování bude ještě hororovější a napínavější než předchozí díly. V originále vyjde Podzemí – Spiral na podzim tohoto roku. Čeští fanoušci se dočkají vydání v průběhu roku 2012. Celý článek »