27.04.2024 | Svátek má Jaroslav | Zítra Vlastislav

2012 Leden

Nebezpečná láska

28.01.2012 publikoval(a)  
Kategorie Fragment

Na doporučení posledního zaměstnavatele získá mladá newyorská ošetřovatelka Paige práci v rodině Bavettových, bohatých podnikatelů pocházejících z Itálie. Má se starat o jejich syna Michaela, mladého muže, který se po autonehodě duševně vrátil do období svého dětství. Paige si k němu postupně nachází cestu a Michael si ji velice oblíbí. Postupem času Paige přichází na to, že se dostala do newyorského podsvětí a její zaměstnavatelé jsou součástí mafie. Co se stane, až se jednou Michael probere? Dostane se Paige ze spárů Bavettových, když odhalila jejich tajemství? (Fragment)

Klub čarodějek – Trable s koštětem

28.01.2012 publikoval(a)  
Kategorie Fragment

Tři členky Dívčího čarodějného klubu mají zase plné ruce práce. Starají se o zvířata starého pana Lisandera. Každé ráno jim dávají krmení. Když kvůli tomu Pim jednou málem přijde pozdě do školy, vyčaruje si létající čarodějné koště. Kouzlo se podaří tak skvěle, že se Pim nechce od svého nového společníka vůbec odloučit. Jenže pak koště uprostřed vyučování zaklepe na okno její třídy… Raz, dva, tři… kouzla začínají. A ty jsi při tom! Pravidla Dívčího čarodějného klubu: Užít si legraci. Hodně se smát. Občas udělat klukům ze života peklo! (Fragment)

Dóóóst dobrý rande

28.01.2012 publikoval(a)  
Kategorie Fragment

Hledáš dóóóst dobrou kámošku? Třináctiletá Alice bude pro tebe tou nejlepší. Hrdinka dóóóst dobrých příběhů řeší stejné problémy jako všechny holky po celém světě: spory se sourozenci, nepochopení ze strany rodičů, vztahy s kamarádkami a první lásky. Alice se cítí pod psa. Její jediný romantický zážitek se změnil ve velký trapas, a její nejlepší kámoška Kyra je ve městě teprve chvilku a už má přítele! Dokonce i Alicin tatínek s někým randí, jako kdyby úplně zapomněl na zbytek rodiny. Alice neví, kvůli čemu se znepokojovat víc: že nemá přítele, nebo že jí chtějí Kyra a Ricardo dát dohromady s Ricardovým záhadným kámošem… (Fragment)

Dóóóst dobrá rodinka

28.01.2012 publikoval(a)  
Kategorie Fragment

Hledáš dóóóst dobrou kámošku? Třináctiletá Alice bude pro tebe tou nejlepší. Hrdinka dóóóst dobrých příběhů řeší stejné problémy jako všechny holky po celém světě: spory se sourozenci, nepochopení ze strany rodičů, vztahy s kamarádkami a první lásky. Pro začátek varování: Nikdy si nezkoušejte ostříhat ofinu, když máte špatnou náladu. (Fragment)

Crohnova nemoc a ulcerózní kolitida

27.01.2012 publikoval(a)  
Kategorie Galén

Crohnova choroba je chronické zánětlivé onemocnění trávicí trubice. Onemocnění v dětské populací přibývá.Rozhodla jsem se, zařadit tuto knihu i na web pro maminky. Věřím, že se dostanene k lidem, kteří touto nemocí trpí a bude jim velkou nápomocí.
Informace mají cenu jen tehdy, pokud se dostanou k těm pravým lidem a ti je správně pochopí. Říká se to jednoduše, ovšem už hůř naplňuje, zejména jde-li o oblast medicíny. Celý článek »

Krvavé Upíří deníky přinášejí další dávku napětí

25.01.2012 publikoval(a)  
Kategorie Fragment

Začátkem února se mohou příznivci upíří tématiky těšit na další pokračování napínavého příběhu hlavních představitelů Upířích deníků Eleny, Stefana a Damona. V pořadí devátý díl vyjde v Nakladatelství Fragment pod názvem Upíří deníky – Před půlnocí již 1. února!

Znovu se ocitnete v dobře známém městečku Fell’s Church, které se stává stále nebezpečnějším. Jaké budou další osudy milostného trojúhelníku hlavních hrdinů – dvou upířích bratrů Stefana a Damona a krásné Eleny?

Dobře známá skupinka přátel se vrací do Fell’s Church a nachází ho v naprostém chaosu. I přesto, že se jim podařilo Stefana zachránit před krutou smrtí, problémy zdaleka nekončí. Meredith odhalila nehezká tajemství ve své minulosti a Damon se kvůli své nemístné zvědavosti proměnil v člověka, což nese velmi zle.  Celý článek »

NOVÉ POVÍDKY Zdeňka Svěráka baví již desetitisíce čtenářů!

17.01.2012 publikoval(a)  
Kategorie Fragment

V říjnu se na pultech knihkupců objevilo pokračování oblíbených Povídek Zdeňka Svěráka. Do konce roku 2011 se za necelé tři měsíce prodalo neuvěřitelných 56 352 výtisků!

Nové povídky se staly bezpochyby jedním z nejvyhledávanějších knižních dárků pod stromeček a jemný, inteligentní humor Zdeňka Svěráka si získal další nadšené čtenáře. Kniha obsahuje celkem devět příběhů, pro jejichž napsání hledal autor inspiraci všude kolem nás. Je tedy možné, že vám některé příhody a osudy budou velmi dobře známé.  Celý článek »

Schizofrenie v dětství a adolescenci

15.01.2012 publikoval(a)  
Kategorie Grada

Ztráta reality, narušení vztahu k sobě samému a k vnějšímu světu. To a mnohem více je schizofrenie. Tato duševní porucha však bohužel nezasahuje jen dospělé, ale i děti. Právě diagnóza schizofrenie v dětství a adolescenci je jednou z nejvážnějších. Jedinečná publikace doc. MUDr. Evy Malé, CSc. Schizofrenie v dětství a adolescenci mapuje do detailu tuto těžkou chorobu a Celý článek »

Perioperační péče o pacienta v traumatologii

12.01.2012 publikoval(a)  
Kategorie NCO NZO

Role sestry instrumentářky na operačním sále a v průběhu operace je nezastupitelná. Obecná část knihy je věnována základům traumatologie a obecným principům osteosyntéz. Speciální část se v úvodu věnuje problematice úrazů hrudníku a močového systému. Úrazy břicha jsou probrány v knize Perioperační péče o pacienta v digestivní chirurgii. Následující kapitoly jsou artroskopii a endoprotetice, poranění páteře, pánve a končetin. Na závěr jsou zmíněny úrazy těhotných. Publikace je určena pro specializační vzdělávání a pro sestry již pracující na operačních sálech. (NCONZO)

Angličtina pro samouky: začátečníci a středně pokročilí

12.01.2012 publikoval(a)  
Kategorie Fragment

Moderní učebnice, díky níž si rychle osvojíte a zároveň rozšíříte: – praktickou slovní zásobu, – základy anglické gramatiky a ve druhé části proniknete i do složitější anglické gramatiky. Učebnice s jednoduchou strukturou a CD ve formátu MP3, určená především samoukům, vás spolehlivě dovede od začátečníků až na úroveň pokročilých uživatelů angličtiny. (Fragment)