27.04.2024 | Svátek má Jaroslav | Zítra Vlastislav

2013 Únor

Rozcestí

21.02.2013 publikoval(a)  
Kategorie Euromedia

rozcestiLee Morris, architekt zabývající se modernizací starých sídel, se ocitne uprostřed rodinného sporu o dědictví dostihového závodiště – vlastní totiž několik akcií areálu, které chtějí někteří z dědiců zachovat v původní podobě, jiní modernizovat, další naopak prodat. Aniž by si to stihl pořádně uvědomit, je Lee rychlým sledem okolností záhy zatažen do otevřené bitvy, v níž se naplno projeví arogance, rodová pýcha a po léta se táhnoucí vzájemná nevraživost jednotlivých členů rodiny. Aktéři sporu se neštítí uchýlit k vydírání, a dokonce ani k tupému násilí. Smrtelnému nebezpečí však není vystaven jen Lee Morris, ale i jeho malí synové…

Knihu můžete zakoupit zde: http://www.bux.cz/knihy/123731-rozcesti.html

Syn pekel – Vlčí krev

21.02.2013 publikoval(a)  
Kategorie Fragment

syn_pekel_vlci_krevVydejme se do Velwetie, tajemné země obývané Temnovlky – nesmrtelnými bytostmi, ze kterých jde strach a lidé jsou pro ně pouhou kořistí.

Minulost vlkodlaka Nerana, nazývaného Syn pekel, je s Temnovlky pevně svázána. Pouze čarovný nektar Étarlininy slzy by mu mohl pomoci se odpoutat a zvrátit svůj osud. Musí uzavřít spojenectví s elfkou Liadel, kterou ze srdce nenávidí. Podaří se mu odhalit její tajemství? Bude Neranovi odpuštěna dávná zrada? Ve Velwetii mezitím propuká boj temných sil – třinácti démonů. Neran je vtažen do bitvy o moc. Kdo zvítězí, rozhodne o osudu celé země.
Celý článek »

Mayské proroctví – Hadí spirála

14.02.2013 publikoval(a)  
Kategorie Fragment

mayske_proroctvi_hadi_spiralaCaity byla předurčena sehrát důležitou roli při záchraně lidské civilizace. Je však ve velkém nebezpečí, zrádná organizace Fraternitas je jí v patách. Pokud Caity a její přátelé selžou, převezme vládu organizace a odsoudí vše k zániku. Podaří se získat dostatečnou sílu pro záchranu světa? Naplní se starodávné proroctví?
Celý článek »

Screening nádorů prsu v České republice

12.02.2013 publikoval(a)  
Kategorie Maxdorf

screening nadoru prsuHlavní strategií léčby karcinomu prsu nejsou nové převratné léky, nýbrž dobře organizovaný a ženami navštěvovaný mamární screening. Pokud nám skutečně záleží na redukci úmrtnosti na rakovinu prsu, musíme si vážit a podporovat zejména funkční český screening, zvyšovat jeho publicitu a návštěvnost žen v něm, což je i cílem této publikace. Už také proto, že náklady na léčbu časných a pozdních stadií se diametrálně liší a výše nákladů je nepřímo úměrná šancím na vyléčení nemocné. Strategická mezioborová aliance pro změnu vnímání i léčby karcinomu prsu tkví v časném záchytu, správné iniciální diagnostice a šetrné chirurgické léčbě, případně zajištěné dalšími modalitami.

Knihu můžete zakoupit zde: http://eshop.maxdorf.cz/kniha/235/

Kouzlo

12.02.2013 publikoval(a)  
Kategorie Euromedia

kouzloPosvátné texty mystifikovaly, mátly a zneklidňovaly čtenáře po více než dvacet století. V průběhu dějin pouze pár lidí pochopilo, že slova jsou jako hádanka. A jakmile ji vyluštíte, odhalíte jedinečné tajemství, díky němuž se vám před očima otevře nový svět. Právě tuto převratnou schopnost porozumění přináší Rhonda Byrne v knize Kouzlo. Vezme vás na cestu, která potrvá 28 dní, a při ní vás naučí, jak tuto znalost využít v běžném životě. Není důležité, kde jste, kdo jste či jaká je vaše momentální situace, Kouzlo vám změní život za všech okolností.

Knihu můžete zakoupit zde: http://www.bux.cz/knihy/127130-kouzlo.html

Ripleyho záhady R-TÝM – Hrozba z hlubin

09.02.2013 publikoval(a)  
Kategorie Fragment

ripleyho_zahady_r-tym_hrozba_z_hlubinVěřte nevěřte! Po stopách záhadných událostí se vydává supertajný R-tým a vy můžete být při tom! Na malém ostrůvku u východního pobřeží USA se nachází dobře ukrytá Ripleyho střední škola – unikátní škola pro děti, které mají výjimečné schopnosti. Nejlepší z talentovaných dětí jsou členy supertajného R-týmu, který operuje z utajené základny ukryté hluboko v podzemí školy. Členové týmu jsou posíláni na nebezpečné mise po celém světě, během nichž vyšetřují neuvěřitelné záhady. Dokážou rozlišit, co je skutečnost a co jen fikce?
Celý článek »

Lincoln – Tým rivalů

02.02.2013 publikoval(a)  
Kategorie Euromedia

lincolnAbraham Lincoln se narodil v rodině chudého farmáře, matka mu brzy zemřela a číst a psát se naučil sám vlastními silami. Ve čtrnácti opustil domov, vystřídal řadu zaměstnání jako dřevorubec, lovec či obchodník a díky své houževnatosti, lásce ke knihám a v neposlední řadě řečnickému umění se vypracoval až na samotný vrchol. Ve své době však měl nejen věrné přátele a obdivovatele, ale i nesmiřitelné nepřátele. První vydání biografie obdrželo šest literárních cen včetně ceny kritiků, získalo americké ocenění Kniha roku a prodalo se jí přes milion výtisků.

Knihu můžete zakoupit zde: http://www.bux.cz/knihy/125351-lincoln-tym-rivalu.html

Upíří deníky – Stefanovy deníky: Úkryt

01.02.2013 publikoval(a)  
Kategorie Fragment

upiri_deniky_stefanovy_deniky_ukrytPropadli jste zcela Upířím deníkům? Stefanovy deníky odhalují temné události, které jim předcházely. Příběh dvou znepřátelených bratrů je plný napětí, nečekaných zvratů a touhy.

Po Londýně se šíří zprávy o surových vraždách mladých dívek. Podezření padá na Damona. Společně se Stefanem brzy zjistí, že pomluvy jsou součástí pomsty starého upíra. Jde o trest za smrt mladé upírky Katherine, dávné lásky obou bratrů. Damon a Stefan stojí před sílou a krutostí, na které nestačí. Jejich úkryt už není bezpečný…
Celý článek »