27.04.2024 | Svátek má Jaroslav | Zítra Vlastislav

2014 Květen

Horror School – Podivné sestry

26.05.2014 publikoval(a)  
Kategorie Fragment

horror school-podivne sestryNa téhle základní škole se stále dějí divné věci. Lidé se ztrácejí a zase se nečekaně objevují. Jsou však trošku jiní. Jako podivné sestry Priceovy.

Robert Arthur a jeho kamarádi Glenn a Karina jsou opět na stopě silám zla. Ukazuje se, že ve škole jsou brány, které vedou do jiného světa. Do strašlivé dimenze obývané duchy a hrozivými nestvůrami. Učitelé a spolužáci jsou ve vážném nebezpečí. Pokud chce Robert se svými přáteli školu zachránit, musí nalézt dostatek odvahy a do jiného světa dobrovolně vstoupit. Dokáží se vrátit včas? A bude ještě cesty zpět?
Celý článek »

Zabiják – Zola Emile

16.05.2014 publikoval(a)  
Kategorie Zola Emile

Děj se odehrává z největší části ve výčepu otce Colomba, podle něhož je také román nazván. Tam postupně upadá dělník Coupeau, hrdina románu, ve společnosti pařížských typů: Mes-Bottes, Gueuled?Or, Bibi-la-Grillade. Ve skutečnosti je to tragický život pradleny Gervaisy, která tvoří trojúhelník se svým prvním milencem Lantierem a svým manželem Coupeauem. S Lantierem, kterého Gervaise stále miluje, má dvě nemanželské děti, Clauda a Štěpána. Lantier si nejprve zařídí v Paříži malé kloboučnictví, ale svou rozmařilostí přijde o všechno. Gervaise prodá v zastavárně trosky svého majetku a odvážně pracuje jako Celý článek »

Upíří storky – Nebezpečná výprava

15.05.2014 publikoval(a)  
Kategorie Fragment

upiri-storky-nebezpecna-vypravaUpíří storky pokračují! Hrabě Drákula odjíždí na tři týdny za oceán přednášet americkým upírům na Univerzitu ve Wamp Yorku. Nový spolužák, upír Paulus, využije nepřítomnosti hraběte Drákuly, začaruje Vladyho a lstí přinutí ostatní kamarády, aby s ním podnikli zakázaný výlet do minulosti. Cestou v čase nedobrovolně zažívají různá dobrodružství – potopení Titaniku, objevení Ameriky, bitvu u Stalingradu a řadu dalších. Bohužel se jim také podaří změnit část historie a hrozí jejich zmizení ze současnosti!
Celý článek »

Hříšné tajnosti – Nespoutaná

12.05.2014 publikoval(a)  
Kategorie Fragment

hrisne-tajnosti-nespoutanaPohádka pro dospělé plná vášně, sexu i romantiky pokračuje… Lizzie neodolala Johnovu charismatu a nechala se bez váhání svést. Vlastně tomu trochu napomohla. Hra na luxusní prostitutku hýčkanou bohatým podnikatelem se proměnila v bouřlivý, ničím nespoutaný a lehce perverzní vztah.
Celý článek »

James Grippando – Svědomí

09.05.2014 publikoval(a)  
Kategorie Fragment

james grippando-svedomiStrhující advokátní thrilller.
Vina * trest * svědomí

Úspěšný trestní obhájce Jack Swyteck si už léta nerozumí se svým otcem Harrym, guvernérem státu Florida. Harry nechá jednoho z Jackových klientů popravit na elektrickém křesle, ačkoli Jack pevně věří, že muž je nevinen. Vztah Jacka a Harryho se tak ještě více vyhrotí.
Celý článek »

Švindlova uličnická akademie – Bezva finta

06.05.2014 publikoval(a)  
Kategorie Fragment

svindlova ulicnicka akademie-bezva finta…aneb když uličníci zachraňují svět

Tomáš Fuk se stal jedním z nejlepších žáků Švindlovy uličnické akademie. Tentokrát si posvítí na vlak, který bude převážet poklad lorda Septika – bohatého a prohnilého podvodníka. Parťačkou mu budou spolužačky Alice a Nancy. Plán mají geniální, snad nebude nikde skřípat…
Celý článek »