27.04.2024 | Svátek má Jaroslav | Zítra Vlastislav

2014 Září

Ladislav Špaček – Úspěšný obchodní zástupce

28.09.2014 publikoval(a)  
Kategorie Fragment

ladislav spacek-uspesny obchodni zastupcePříručka pro obchodní zástupce, finanční poradce, realitní makléře, privátní bankéře a všechny ostatní, kteří chtějí být ve své profesi úspěšní. Jak dosáhnout úspěchu? Není to těžké. Je však potřeba se připravit. Stačí vědět jak se chovat, jak s klientem mluvit, na co si dát pozor a úspěch se dostaví.

  • jak získat klienta a jak si ho udržet?
  • proč ztrácíme klienty a lze tomu zabránit?
  • jak s klientem správně komunikovat?
  • jaké jsou klientovy základní komunikační potřeby?
  • jak vést obchodní schůzku?
  • jak se správně obléci a jaké zvolit pro schůzku prostředí?
  • pravidla společenského chování a správného stolování
  • … a mnoho dalších zajímavých témat

Celý článek »

Dračí oči – Černý jezdec

20.09.2014 publikoval(a)  
Kategorie Fragment

draci oci-cerny jezdecPrincezna Elena se po osmi letech vrací domů. Život jí komplikují otravný učitel tance a matka, která hodlá dokončit její královskou výchovu. Krátké období spokojeného klidu však začnou narušovat útoky zákeřných létajících ještěrů a dalších nepřátel. Válka je na spadnutí. Armáda Berberů, černých jezdců se zahalenou tváří, se začíná připravovat na boj. Elena touží vyrazit s nimi, ale děvčata přece do války nepatří. Jedině snad … kdyby o tom nikdo nevěděl?
Celý článek »

Deník rebelky – Moje trhlá rodinka

15.09.2014 publikoval(a)  
Kategorie Fragment

denik rebelky-moje trhla rodinkaAhóóój! Jmenuju se Sadie a budu ti vyprávět o mojí trhlé rodince. Máma je učitelka hudby, často je duchem mimo, což mě dost prudí. Nevlastní táta je puntičkář a věnuje se hlavně svýmu vlastnímu „přírůstku do rodiny“. Můj vlastní taťka, se měl už dávno odstěhovat, ale pořád bydlí s námi v jednom domě. A pak to nejhorší, brácha Sonny. Jsme dvojčata, pořád spolu soupeříme a on z toho většinou vždycky vyjde líp než já. Když mám všech těhle bláznivejch lidiček plný zuby, prolezu dírou v plotě na konci zahrady a jdu se uklidnit na starej hřbitov. Jenom tady mám od všech těch mimoňů chvíli klid….
Celý článek »

Mého manžela nezastřelil Kajínek

13.09.2014 publikoval(a)  
Kategorie Fragment

meho manzela nezastrelil kajinekPro mě samotnou i pro celou naši rodinu byla Štefanova smrt strašnou tragédií, která dodnes poznamenává naše životy. Byla to skutečně obrovská rána pro všechny v mém nejbližším okolí. Ti, kterých se událost osobně nedotýkala, ji považovali naopak za obrovskou senzaci.
Po celá dlouhá léta ve mně uzrávala myšlenka očistit Štefanovo jméno a dovědět se pravdu. Konečně zjistit, jak to tenkrát doopravdy bylo. Jsem totiž přesvědčená, že mého muže nezabil Jiří Kajínek, který je za jeho vraždu odsouzený na doživotí!
Celý článek »

Já a moje příšera

11.09.2014 publikoval(a)  
Kategorie Fragment

ja-a-moje-priseraMýtus Lochnesské příšery opět ožívá! Napínavý příběh dvou dětí začíná ve chvíli, kdy děti najdou u moře malého vodního koníka. Koník Crusoe je malý, ale roste tak rychle, že je mu za chvíli malé i jezírko na zahradě. Podaří se dětem spolu s dědečkem a rodiči Crusoa odvézt na bezpečné místo a ukrýt ho před zraky lidí? Stále žijící legenda Lochnesské příšery inspirovala tvůrce k filmovému zpracování tohoto příběhu.
Celý článek »

Volání sirény – Prokletí

09.09.2014 publikoval(a)  
Kategorie Fragment

volani sireny-prokletiPŘEKONÁ PRAVÁ LÁSKA STALETÍ, SMRTÍCÍ NENÁVIST A DÁVNÉ PROKLETÍ?

Larissa je siréna. Už stovky let jí moře přikazuje zabíjet muže. A ona tak činí. Touží však z tohoto bludného kruhu uniknout. Je rozhodnuta udělat pro to cokoliv. Svojí krásou ovládne černomága Liama, a ten se do ní bezhlavě zamiluje. Nabídne jí dohodu: pokud se stane jeho ženou, pomůže jí zpřetrhat pouta, která ji spojují s nemilosrdným mořem. Larissa souhlasí.
Celý článek »

Chlapec na dřevěné bedně

08.09.2014 publikoval(a)  
Kategorie Fortuna Libri

Chlapec_na_drevene_bedne_300Jak se nemožné stalo možným… na Schindlerově seznamu

I v temných časech – zejména v temných časech – vyjde najevo síla a odvaha.

Leonu Leysonovi (narozen jako Leib Lejzon) bylo teprve deset let, když nacisté obsadili Polsko a jeho rodina byla donucena přestěhovat se do krakovského ghetta. S velkou dávkou štěstí, houževnatosti a odvahy Leyson přežil sadismus nacistů. Byly to především šlechetnost a vytrvalost jednoho člověka, muže jménem Oskar Schindler, které zachránily životy Leona Leysona, jeho matky, otce a dvou ze čtyř sourozenců.

Paměti dítěte ze Schindlerova seznamu zachycují s jímavou průzračností nevinnost malého chlapce a jeho střetu s nepředstavitelnou krutostí, bezprávím a zlem. Je pozoruhodné, že navzdory všemu utrpení, které paměti popisují, se jejich autor nenechal unést a zaslepit nenávistí a záští. Z každého řádku vyzařuje naděje, moudrost a lidská důstojnost. Tím jsou Leysonovy paměti výjimečné.

Koupit zde: http://www.fortunalibri.cz/index.php?catalogue=113&book=803

Dlouhé stíny

08.09.2014 publikoval(a)  
Kategorie Euromedia

dlouhe stinyNový bestseller úspěšné spisovatelky, u nás proslulé fascinující rodinnou ságou POSELSTVÍ RŮŽÍ, sleduje tři přátele v letech jejich dospívání až do ukončení studia na střední škole, kdy je několik tragických událostí hluboce poznamená a vzájemně vzdálí. Stáváme se svědky jejich úspěchů i porážek až do chvíle, kdy se po letech znovu shledávají.

Koupit zde: http://www.bux.cz/knihy/130289-dlouhe-stiny.html

Pikantní život Charlotte Lavigneové: Cayenský pepř a javorový pudink

07.09.2014 publikoval(a)  
Kategorie Jota

pikantni zivotTřiatřicetiletá Charlotte Lavigneová, asistentka v televizním pořadu, je šarmantní mladá žena, která je málokdy dokonalá, ale o to zábavnější: je svobodná, beznadějně hledá ideálního manžela, užívá si života a… zůstatku na kreditní kartě.
Před kameru se ještě nedostala, ale snaží se realizovat v kuchyni. Zbožňuje vaření. V něm je odhodlaná, vynalézavá a je vždy připravená svádět své hosty pomocí jídla. Jejím cílem je dokonalá večeře, ale to by musela při její přípravě vypít méně vína a být míň nemotorná… Charlotte má zkrátka dobrodružný život se svými bouřlivými láskami, věrnými přáteli, zvláštními rodinnými vztahy i historkami z práce. Být pozván k Charlotte znamená radost, ale také nepředvídatelné dobrodružství — nikdy to není jen obyčejná návštěva.   „Chtěla jsem povzbudit všechny ženy, aby šly svou cestou a aby přestaly hledat dokonalost, která nám často brání v uskutečňování našich snů.“ Celý článek »

2 x 101 knih pro děti a mládež

06.09.2014 publikoval(a)  
Kategorie Albatros Media

2x101 knih pro děti a mládež2x 100 knih pro děti a mládež
Jak vybrat tu správnou knihu, která děti nebude nudit a zároveň jim nezničí vkus? Vedle školních učebnic a čítanek v českém prostředí v podstatě neexistuje teoretická práce, která by přehlédla dějiny psaní pro děti a mládež a vybrala z nich ty nejdůležitější, nejzajímavější a nejoblíbenější tituly. Čtrnáctičlenný tým českých odborníků v čele s editorem Pavlem Mandysem se o takovou encyklopedii pokusil a předkládá ji všem, kdo vybírají knihy pro své děti, anebo sami chtějí zavzpomínat na příběhy, které v dětství četli. Měla by být určena především rodičům, měla by je informovat o stále živých dílech klasických, aby se nemuseli spoléhat jen na pozapomenuté zážitky z vlastní četby, a zorientovat je v současné či nedávné knižní produkci. Vedle klasických děl, jako jsou Broučci, Malý princ či Děti z Bullerbynu, zde najdeme i méně známé či vůbec do češtiny nepřeložené tituly, které patří do světové pokladnice dětské literatury a zaslouží si právem pozornost našich čtenářů. Celý článek »