27.04.2024 | Svátek má Jaroslav | Zítra Vlastislav

2014 Prosinec

Horror School – Šílený profesor

20.12.2014 publikoval(a)  
Kategorie Fragment

horror school-sileny profesorNa téhle základní škole se dějí divné věci. Ze šatních skříněk vyskakují krysy. Žáci se záhadně ztrácejí. Školní knihovna je bludištěm tajných chodeb. A učitel biologie se chová velice, velice zvláštně. Robert Arthur věděl, že přestoupit na jinou školu nebude nic jednoduchého, ale tohle je na pováženou! S pomocí nových, poněkud neobvyklých kamarádů zjišťuje, že se toho ve škole děje víc, než je na první pohled patrné. Dokáže ta tajemství odhalit dřív, než bude pozdě?
Celý článek »

Goblini

17.12.2014 publikoval(a)  
Kategorie Fragment

gobliniGoblini jsou banda zelených, nevycválaných a věčně hladových budižkničemů. Ale Lišák je jiný. Je chytrý a je taky mazaný. Jako jediný totiž pochopil, že stará kouzla a čáry, které dřímají všude kolem, se znovu probouzejí, a že se začnou dít věci. A on bude při tom. Vrhne se po hlavě do nejdivočejšího dobrodružství v gobliních dějinách!
Celý článek »

Losing It

03.12.2014 publikoval(a)  
Kategorie Jota

losing-it„Jak to, že jsem pořád ještě panna?“ ztrápeně si opakuje každý den při pohledu do zrcadla Bliss Edwardsová, na první pohled úspěšná a bezproblémová studentka herectví obklopená množstvím přátel, kteří však absolutně netuší, čím se jejich pohledná a inteligentní kamarádka užírá. Hodlá skoncovat s panenstvím – jenže ten pravý stále ne a ne přijít.
Celý článek »

Bohové Olympu – Neptunův syn

03.12.2014 publikoval(a)  
Kategorie Fragment

bohove olympu-neptunuv synZtracený Percy Jackson se vrací zpět! Ztratil však paměť a neví, kdo je, odkud přišel a jaké je jeho poslání. Z hlubokého spánku se probudil u vlčice Lupy, která jej poslala do Tábora Jupiter, římské obdoby Tábora polokrevných. Všichni kolem ho považují za syna boha Neptuna, římského boha moří.

Společně se dvěma členy tábora je vyslán na Aljašku. Podaří se jim osvobodit boha smrti Thanata, kterého uvěznili obři? Jaké další nebezpečí čeká Percyho, kterému se během cesty začíná vracet paměť?
Celý článek »