27.04.2024 | Svátek má Jaroslav | Zítra Vlastislav

2014 Listopad

Dotek anděla

27.11.2014 publikoval(a)  
Kategorie Fragment

dotek-andelaMluví s anděly. Je jiná a zvláštní… Patnáctiletá Amy se v sobě příliš nevyzná. Má problémy s rodiči a nejraději by se před celým světem někam schovala. Aby získala podpis zpěváka Matta M., musí překonat svoji nesmělost. Zvládne to, ale z osobního setkání s Mattem je velmi zklamaná. Ukáže se, že její vysněný idol je arogantní sobec, který se neumí chovat.

Po řadě nešťastných náhod Matt způsobí těžkou nehodu a sám upadne do kómatu. Aby se vrátil zpět mezi živé, musí začít konat dobro a přestat myslet pouze na sebe. Začne se zjevovat Amy v podobě anděla s černými křídly. Jen ona jediná s ním totiž dokáže mluvit. Mohou Matt a Amy pomoci jeden druhému a zachránit se navzájem?
Celý článek »

Božský cizinec

25.11.2014 publikoval(a)  
Kategorie Jota

bozsky_cizinecBožský cizinec stojí, nebo spíš leží, na druhém místě nejlépe prodávaných sérií v The New York Times.

Sára Dillonová, schopná finanční ředitelka Božského bastarda, se konečně odhodlá ukázat záda tomu nevěrnému zmetkovi, se kterým pár posledních let sdílela postel, a prchne si léčit zlomené srdce do New Yorku. Znechucená několikaletým stereotypem hledá povyražení bez přílišných závazků.

Když v tanečním klubu potká Božského cizince, nepočítá s tím, že by z toho mohlo být něco víc než vzrušující zábava na jednu noc. Ale způsob – a rychlost – kterými vztah s ním překračuje všechny její zákazy a zábrany, ho brzy promění z nezávazného flirtu v něco jedinečného. Celé město ví o tom, že Max Stella je na ženské a střídá je jako ponožky. Navzdory tomu, že vypadá jako klasický nafoukaný byznysmen, začne po setkání se Sárou – a po několika divokých a vzrušujících aférkách odehrávajících se v knihovně, skladišti i sexy klubu – přemýšlet nad tím, jestli by jeho vášně mohly někdy přerůst hranice sexuálního dobrodružství. Celý článek »

Válečná technika – Od oštěpu po stíhačku

17.11.2014 publikoval(a)  
Kategorie Fragment

valecna-technika-od-ostepu-po-stihacku

  • Proč se všichni tolik báli válečných lodí Vikingů?
  • Kdo vynalezl střelný prach?
  • Kdy došlo k prvnímu úspěšnému letu letadla?
  • Proč se Velká Británie pokoušela na konci první světové války zakázat ponorky?

Fascinující skutečnosti o válečných strojích od středověkých bitev po nadzvukovou a „neviditelnou“ techniku. Sleduj, jak se vyvíjely schopnosti čelit měnícím se požadavkům válečnictví. Válečné stroje vyrážejí do boje!

K zakoupení zde: www.fragment.cz

Zvěrolékař a spol.

15.11.2014 publikoval(a)  
Kategorie Euromedia

Zverolekar_prebal_Sestava 1Příhody z ordinace i osobního života mladého veterináře Lukea se odehrávají v městečku v jihozápadní Anglii. Luke nastupuje na zdejší kliniku jako čerstvý absolvent a součástí jeho pracovní náplně jsou noční směny i místní specialita, dojíždění na farmy. Zpestřením jsou pak autorovy „dovolenkové“ cesty – do Řecka, do Indie a do Maroka, kdy vypomáhá jako dobrovolník. Autor popisuje i kontakty s kolegy z kliniky a také pokusy navázat vztah s veterinářkou Cordelií.
Celý článek »

Najít světlo ve tmě

01.11.2014 publikoval(a)  
Kategorie Fragment

najit svetlo ve tmeNa maturitním plese zemřela teprve devatenáctiletá maturantka Bára. Kolem události se roztočil nemilosrdný mediální kolotoč. Pro Bářinu matku Simonu šlo o nejtěžší období v životě. Čelila nelehkému osudu, ale i tlaku médií. Po roce se rozhodla uvést vše na pravou míru a napsat knihu o tom, co prožívá. Po zveřejnění nápadu na sociálních sítích začala vznikat tato osobní výpověď, doplněná příběhy lidí s podobnou zkušeností. Otevřená zpověď o pocitech, smutku, vyrovnávání se se smrtí dítěte, ale i o naději a překonání sebe sama. O lidech, kteří to i přes těžkou životní zkušenost nevzdali a jdou dál.
Celý článek »

Soutěž o vstupenky na veletrh DĚTSKÁ PLANETA 2014

01.11.2014 publikoval(a)  
Kategorie Zprávy

vstupenka_detskaplaneta_01

Pojďte s námi soutěžit o vstupenky na veletrh hraček, her a dětských potřeb.

Termín trvání soutěže: do 13.11.2014
… poté budou vylosováni výherci,
kteří správně odpoví na otázku.
Celý článek »